Jag jag jag jag jag

En av de värsta sakerna med att ha en ätstörning är hur satans egoistisk man blir. Livet snurrar runt MIN vikt, MITT utseende, MINA problem, även fast man inte talar om dem högt. Man förlorar intresset till alla andra människor.
 
Jag har så jävligt dåligt att vara för att jag inte håller kontakt med mina vänner, trots att de närmaste vännerna vet varför. Jag bryr mig så sjukt mycket om dem, och skulle inte klara mig utan dem. Jag vet också hur mycket denna fasta sårar min familj för att de vill ju att jag skall försöka bli frisk, men ätstörningen säger "fuck hur dom känner sig, du ska bli smal". Alltså det är bara så sjukt hur en ätstörd tänker. Hur kan en människas hjärna börja tänka så fel?
 
 
 
 

Deppigt inlägg

Allting känns tungt just nu. Kroppen är helt död och är så satans trött. Är och barnvaktar nu och skall imorgon på bio med min bästa kompis. Hittills har det varit ok att gå omkring i mjukisar men imorgon borde jag nog sätta på jeans. Det vore ju lätt om man hade något par som mera går på mig. ALLA mina jeans är för små. Seriöst för 3 månader sedan fick jag på mig mina favorit dr denim xs jeans hur lätt som helst, nu ingen chans. Kanske jag skippar bion imorgon. Vill inte direkt gå i mjukisar. Allt känns skit just nu, depressionen har faktiskt tagit över idag. Varför kan jag bara inte vara smal igen? Smal och fin. Vill bara mest av allt väga 42kg igen. Ahh ljuva 42kg. Någon dag skall jag nog väga det igen. 
 
 
Var ju till ätstörningskliniken första gången idag. Vi konstaterade att jag nu är normalviktig och att jag inte borde fasta och jag fick en plan för hur jag skall äta. Ingenting nytt alltså. Jag vet ju exakt hur jag borde äta men vågar inte. Så jag tänker fortsätta fasta och försöka äta normalt sedan efter fastan. Kanske.
 
 
 
 
 

Nya naglar

Tjohej!
 
Dag 7/21 av fastan, och idag känner jag mig faktiskt litet piggare, men svag ändå :( Det ända jag egentligen har gjort idag är varit och fixat naglarna, och farsan kommer snart på kaffe, men annars ligger jag bara i sängen och ser på serier. Har just börjat se på Paradise Hotel säsong 5, sjukt roligt med drama :D
 
Tråååkigt är det ju att bara ligga hemma typ, men hoppas att gå ner ända till 50kg som sagt, och om jag gör det så är det nog värt allt liggande. Imorgon blir det ätstörningskliniken för första gången, och sedan skall jag och barnvakta (eller snarare hålla sällskap) min halvkusin som är 13 år gammal. Blir riktigt roligt att se henne:)
 
Ha det bra, puss!
 
Här är en (dålig, förlåt) bild på naglarna, testade första gången gul glitter och det är ju ganska snyggt faktiskt!
 
 
 
 
 

stairwaytolife.blogg.se

Bloggar om min ätstörning (anorexi,bulimi), ortorexi, depression, alkoholmissbruk, festande, män, familj, kompisar, studier, jobb...

RSS 2.0